YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİ İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA KONULDU

21.10.2024
124
YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİ İHTİYAÇ DUYULAN NOKTALARA KONULDU

Giresun Belediyesi, şehirdeki temizlik hizmetlerini geliştirmek amacıyla temizlik ekiplerinin sayısının artırılmasının ardından, yeni çöp konteynerlerini de şehrin çeşitli noktalarına yerleştirdi.

Belediye Başkanı Fuat Köse’nin yaptığı görüşmeler sonucu Şişli Belediyesi’nden alınan konteynerlerin boyama ve ilaçlama işlemleri tamamlandı ve konteynerler şehir genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklara konuldu.

Şehir temizliğine büyük önem veren belediyenin personel ve ekipman sayısını artırmasıyla birlikte temizlik hizmetlerindeki performansın daha da yükseleceği bildirildi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada: “Yeni konteynerlerimiz, şehrimizin temizliğine katkı sağlayacak. Ekiplerimiz tarafından yapılan saha denetimlerinde konteyner eksiği bulunan cadde ve sokaklara konteynerlerimizi yerleştirdik. Daha temiz bir Giresun için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da bilinçli hareket etmesiyle birlikte çevremizi daha temiz ve düzenli tutabiliriz” denildi.