GİRİB TOPLANTISINA KATILAN KÖSE BİRLİKTELİK ÇAĞRISI YAPTI

19.06.2024
168
GİRİB TOPLANTISINA KATILAN KÖSE BİRLİKTELİK ÇAĞRISI YAPTI

Giresun İş İnsanları ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Giresun Kalesi’nde Geleneksel Kahvaltı ve Bayramlaşma Programı düzenledi.

Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve 9 ilde dernekleşen GİRİB’in Genel Başkan Kemal Tokmak’ın öncülüğünde, bu bayram 7’ncisi düzenlenen etkinliğe katılan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

GİRİB’in Giresun için başarılı çalışmalar yaptığını aktaran başkan Köse: ‘’Kuruluşundan bu yana derneğimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Belediye Başkanlığı görevine seçildikten sonra GİRİB ile yakınlaşmamız daha da arttı. Kendileri Ankara’da bizleri çok iyi ağırladılar, bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizler tüm Sivil Toplum Kuruluşlarıyla el ele vererek Giresun için tek yumruk halinde çalışmaya karar verdik. Giresun için birliktelik zamanıdır. Sizlerin kalbinin Giresun için attığını biliyorum. Giresun Belediyesi ile GİRİP iş birliği artarak devam edecektir.’’ şeklinde konuştu.

Geniş bir katılımın yaşandığı ve samimi bir ortamda geçen buluşmada konuşan GİRİP Genel Başkanı Kemal Tokmak ise gösterilen yüksek katılımdan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek: “10. Bayram buluşmamızı daha geniş katılımlı bir şekilde Kent bayramlaşmasına dönüştürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Genel Başkan Kemal Tokmak, kendilerini Giresun da en iyi şekilde ağırlayan Belediye Başkanı Fuat Köse ye teşekkürlerini de iletti.