BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

17.06.2024
BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Giresun Belediyesi’nde bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü yapıldı ve Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyeye gelen vatandaşlarla bayramlaştı.

Giresunlular bayramlaşma programına yoğun ilgi gösterirken, Başkan Köse gösterilen ilgiden memnun kaldı ve ziyaretçilerle kısa sohbetler etti. Makam odasında gerçekleşen bayramlaşma etkinliği sırasında bazı vatandaşlar Başkan Köse’ye talep ve önerilerini de aktardı. Köse ise bu talepleri belediye yetkililerine tek tek not aldırdı.

Düzenlenen bayramlaşma etkinliği, belediye başkanı ile vatandaşlar arasında samimi bir ortamın oluşturulmasına da katkı sağladı.

Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada: “Bayramlar, toplumun bir araya gelip sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirdiği önemli günlerdir. Siz değerli hemşehrilerimizin bayramını tebrik etmek ve bu özel günü birlikte kutlamak benim için büyük bir mutluluktur. Hepinizi seviyorum.” şeklinde konuştu.