“ÇILGIN ZAMAN YOLCULUĞU” KEYİFLE İZLENİYOR

16.10.2024
63
“ÇILGIN ZAMAN YOLCULUĞU” KEYİFLE İZLENİYOR

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Çılgın Zaman Yolculuğu” adlı çocuk oyunu büyük beğeni topluyor.

Vahit Sütlaş Tiyatro Sahnesinde her hafta Çarşamba günleri saat 13.00’de sahnelenen oyunun bu haftaki gösterimine Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’de katıldı.

Tiyatro etkinliği renkli gösteriler ve eğlenceli aktivitelerle dolu bir gün sunarken, aileler de başarılı sahne performansını keyifle izledi.

Minik tiyatroseverlerin heyecanına ortak olan Başkan Fuat Köse: “Onların mutluluğu, bizim için en büyük öncelik. Bu tür organizasyonları artırarak çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Hep birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur anlayışıyla hareket ediyoruz. Bir kültür sanat şehri olan Giresun’umuz da kültür sanat etkinliklerine son derece önem veriyoruz.” dedi.

Başarı ile sergilenen oyunun sona ermesinin ardından katılımcılar, Başkan Fuat Köse ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

“Çılgın Zaman Yolculuğu” adlı oyunun kadrosu ise şu şekilde:

Yönetmen: Harun Murat Aydın

Oyuncular: Derya Kabayel, Ahmet Öndaş, Ayşe Gül Çavuşoğlu, Fikret Öğüd, Nevin Dizdar.

Reji Asistanı: Atakan Atlar, Dekor: Erdoğan Cüneyt Kamanoğlu, Ses: Ergin Kaçmaz, Işık: Ziya Kostakoğlu,

Müzik: Uğur Akar, Koreografi: Seren Eravcı, Atacan Ekşi, Aleyna Aci,

Kostüm: Serpil Çınar Erol, Demet Öztürk Bayram

Sahne Amiri: Eray Aktaş.