BAŞKAN KÖSE İTFAİYE HAFTASI SEBEBİYLE İTFAİYE PERSONELLERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

02.10.2024
114
BAŞKAN KÖSE İTFAİYE HAFTASI SEBEBİYLE İTFAİYE PERSONELLERİYLE YEMEKTE BULUŞTU

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İtfaiye Haftası dolayısıyla düzenlenen özel bir yemekte, şehrin cesur itfaiyecileriyle bir araya geldi.

Belediye’nin Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte, itfaiye personellerinin önemli görevleri ve verdikleri hizmetler üzerine konuşuldu.

Meşalelerle karşılanan Başkan Fuat Köse, yaptığı konuşmada itfaiyecilerin yangın güvenliği ve acil durum müdahaleleri konusundaki fedakarlıklarını vurgulayarak: “Sizler, hayat kurtaran ve toplumun güvenliğini sağlayan kahramanlarsınız. Görevlerinizi yerine getirirken gösterdiğiniz özveri takdire şayandır. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Başkan Köse şöyle devam etti:

“6 aydır çok yoğun ve stresli geçen bir dönemden sonra bu akşam sizler tarafından coşkuyla karşılanmak beni duygulandırdı. Göreve geldiğimizden bu yana tasarruf sağlamaya devam ediyoruz ama itfaiye konusunda geri durmamaya çalıştık. Önceliğimiz her zaman insan. Biz göreve geldik geleli iki tane çöp konteyneri alamadık ama cankurtaran için 2 Milyon TL harcama yaptık. İtfaiyemizin de iki tane araç talebi var. Daha faal ve daha iyi hizmet verebilmemiz için bu araçları almak istiyoruz. Kısmet olursa tam donanımlı elimizde olmayan iki aracı bünyemize katacağız. Bir insan canını kurtarmak için kendi canını hiçe sayan sizlere minnettarız. Sorumluluk gerektiren bir iş yapıyorsunuz. Gönül ister ki hiçbir afet, yangın ve sel olmasın ama bizim itfaiyemiz de bu durumlar için göreve daima hazır. Hepinize bu zorlu görevinizde kolaylıklar diliyorum”

Yemek dostça bir atmosferde geçerken, itfaiyeciler de kendilerine sunulan destek için Başkan Köse’ye teşekkür etti.