MİLLİ TAKIM COŞKUSU DEV EKRANDA YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR

03.07.2024
MİLLİ TAKIM COŞKUSU DEV EKRANDA YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR

A Milli Takımının Avrupa Şampiyonası’nda devam eden müthiş coşkusu, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla Atatürk Meydanı’ndaki dev ekranda yaşanmaya devam ediyor.

Her maçta olduğu gibi Avusturya maçında da milli takım formalarıyla alanı dolduran binlerce vatandaş, alkış ve tezahüratlarla Milli Takımımıza destekte bulundu. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’de dev ekranda müsabakayı takip ederek bu büyük heyecana ortak oldu.

Giresun Belediyesi Halk Akademisi eğitmenleri tarafından da maçı izlemeye gelenlerin yüzleri boyanarak, renk cümbüşü yaşandı.

A Milliler Avusturya ile oynadığı maçta Merih Demiral’in her iki yarıda kaydettiği gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak çeyrek finale yükselirken, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte Atatürk Meydanı’nda galibiyet coşkuyla kutlandı.

Müsabakanın sona ermesiyle birlikte, kutlamalar milli takım marşlarıyla gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Belediye yetkilileri, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak olan Türkiye-Hollanda maçının da yine dev ekrandan yayınlanacağı bildirildi.