GİRESUN BELEDİYESİ KONSERVATUVARI YAZ KURSU BAŞLIYOR

03.07.2024
GİRESUN BELEDİYESİ KONSERVATUVARI YAZ KURSU BAŞLIYOR

Giresun Belediyesi, sanatseverler için yaz aylarında çeşitli müzik ve sanat kursları düzenliyor.

Bu kapsamda, Giresun Belediyesi Konservatuvarı tarafından düzenlenen yaz kursları şehrin genç yeteneklerine müzik eğitimi imkânı sunacak.

Yaz kursları kapsamında, müzik tutkunlarına piyano, keman, gitar gibi enstrümanlar üzerine deneyimli eğitmenler tarafından eğitimler verilecek.

Yaz kurslarına katılmak isteyenlerin Sokakbaşı mevkiindeki Belediye Konservatuvarına 5 Temmuz 2024 günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunabileceği ve kayıtların ücretsiz olduğu bildirildi.

Kursların 8 Temmuz’da başlayıp, 31 Temmuz’da sona ereceği, daha detaylı bilgilerin ise 0454 212 60 50 nolu telefondan alınabileceği açıklandı.

Kursların üniversitelerin konservatuvar bölümlerine girmek isteyenler için bir fırsat olduğuna dikkat çekilerek, sanatın ve müziğin gücünü keşfetmek isteyen herkes kurslara davet edildi.