BAŞKAN KÖSE, KENT KONSEYİ GENEL KURULUNDA NET KONUŞTU; “GİRESUN’UN GELİŞİMİ İÇİN HERKESLE MASAYA OTURMAYA HAZIRIZ”

30.06.2024
214
BAŞKAN KÖSE, KENT KONSEYİ GENEL KURULUNDA NET KONUŞTU; “GİRESUN’UN GELİŞİMİ İÇİN HERKESLE MASAYA OTURMAYA HAZIRIZ”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kent Konseyi’nin 11. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Tek liste ile girilen seçimde Kent Konseyi Başkanı olan Dr. İsmail Cem Feridunoğlu ve yönetimini tebrik eden Başkan Köse, net ifadeler kullanarak ortak akla vurgu yaptı.

Giresun’un gelişimi için herkesle müzakereye hazır olduğunu kaydeden Başkan Köse, “Bu konuda biz her zaman hazırız. Burada parti ayrımı yok. Giresun için ortak akıl var. Biz çok önemli bir farkla seçildik. Hemşehrilerimizin bizden beklentisini çok iyi biliyorum. Herkese yakışır bir başkanlık sergilemek istiyorum. Herkesin gönlünü hoş tutmak bu açıdan bizler için çok önemli. Yola çıkarken hep söylediğimiz bir şey vardı. Herkesin başkanı olacağım demiştim, o yoldan ilerliyorum. Burası çok önemli. Ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan burada parti ismi söylemek istemiyorum ama tüm siyasi partilerin görüş ve fikirlerine saygı duyacağımızı vurgulamıştık. Birlikte seçildik, birlikte belediyemizi yöneteceğiz. Biz Giresun birlikteliğini oluşturmak için yola çıktık. Bizler bir olduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur ve alamayacağımız hiçbir hizmet yoktur. Bunun tek koşulu birlik olmaktır. Ben kendime Giresun Belediye Başkanı olarak bu misyonu yükledim. Herkese kapımızı açtık ve Giresun’un çıkarları için kapı kapı dolaşıyorum. Bu zamana kadar yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bugün 11.sini gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul’da Kent Konseyi’nin de siyasi ayrım ortaya koymadan kucaklayıcı bir genel kurul oluşturduğumuzu düşünüyorum. Yeni başkanımız ve yönetimle birlikte şehrimize hizmet edecek yeni bakış açıları olsun, yeni vizyonlar olsun her türlü fikre açığız. Her zaman kulağımız Kent Konseyi’nde olacak. Bu zamana kadar Kent Konseyi’nde başkanlık yapmış tüm başkanlarımıza, Kerim Aksu’ya, Uğur Karaibrahimoğlu’na, Muharrem Apaydın’a, Mürşit Gürel’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhuriyetimiz kurulduğu günden beri başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemize ve şehrimize hizmet eden gelmiş geçmiş bütün büyüklerimize saygılar sunarım. Kongremiz şehrimize, insanımıza, çocuklarımıza ve kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Köse Kent Konseyi’nde başkanlık yapmış önceki dönem başkanlarına şehrimize katkılarından dolayı plaket ve çiçek takdim etti.