BAŞKAN KÖSE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

27.06.2024
78
BAŞKAN KÖSE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yoğun çalışma programından fırsat buldukça halkın içinde olmaya devam ediyor.

Başkan Köse son olarak Batlama Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla kahvaltı programında bir araya geldi.

Köse, ziyaretinde esnafın yoğun ilgisi ve çiçeklerle karşılanırken, sanayi esnafının sorunlarını dinleyerek çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

İş yerlerini ziyaret eden ve esnafın günlük faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Fuat Köse, sanayi esnafının önemini vurgulayarak, yerel ekonominin can damarı olan bu kesimin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Sanayi esnafının azim ve gayretleriyle şehrin ekonomisine önemli katkı sağladığının altını çizen Köse: “Sanayi esnafımız alın teriyle ekmeğini kazanıyor. Onların üretkenliği ve emeği, şehrimiz için önemli. Biz de belediye olarak, sanayi sitelerimizin ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirerek destek olmaya devam edeceğiz. Halkımızla doğrudan temas halinde olmak, sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmek bizim için son derece önemli. Bugün burada alın teriyle ekmeğini kazanan esnafımızla buluştuk, taleplerini dinledik. Esnaf ziyaretlerimize ise fırsat buldukça devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Esnaflar ise, Başkan Köse’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, hem kendisiyle sohbet etme, hem de taleplerini iletme fırsatı buldukları için kendisine teşekkür ettiler.