BAŞKAN KÖSE’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

17.06.2024
158
BAŞKAN KÖSE’DEN BAYRAM ZİYARETLERİ

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kurban Bayramının ilk günü Giresun Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Köse, merkezde kalan engelli vatandaşlarla yakından ilgilenip bayramlaşarak bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Köse, engelli bireylerin toplumun önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak: “Kurban Bayramı, sevgi ve dayanışma ruhunun en güzel şekilde yaşandığı bir zaman dilimidir. Engelli kardeşlerimizin de bu bayramı huzurlu ve mutlu geçirmeleri için her türlü desteği sağlamak görevimizdir.” dedi.

Engelli bakım merkezinin işleyişi hakkında bilgi alıp, merkezin personeliyle de bir araya gelen Başkan Köse, emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve bayramlarını kutladı.

Engelli vatandaşlar da ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, Belediye Başkanı Köse’nin gösterdiği ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Belediye Başkanı Fuat Köse yine bayramın ilk günü belediye mezbahanesini ziyaret etti. Başkan Köse, ziyaret sırasında mezbahanenin işleyişini yakından inceledi ve kurban kesim süreçlerini denetledi.  Köse, vatandaşların hijyen kurallarına uygun şekilde kurbanlarını kestirmeleri için mezbahane personeliyle görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, mezbahane çalışanlarının bayram boyunca gösterdikleri özveriden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti. Başkan Köse, kurbanlarını kestiren vatandaşlarla yakından ilgilenirken, vatandaşlar da Başkan Köse’ye mezbahanedeki ücretsiz kesim hizmeti için teşekkür ettiler.