BAŞKAN KÖSE KURBAN SATIŞ YERİNİ VE ŞEHİR MEZARLIĞINI ZİYARET ETTİ

15.06.2024
112
BAŞKAN KÖSE KURBAN SATIŞ YERİNİ VE ŞEHİR MEZARLIĞINI ZİYARET ETTİ

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Aksu mevkiine kurulan kurban satış yerini ziyaret ederek, satıcı ve alıcılarla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, satış yerindeki düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Köse, vatandaşlar ve hayvan satıcıları ile yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Köse ziyarette, pazar yerinin temizliği, düzeni ve güvenliği ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı ve gerekli önlemlerin alınması konusunda talimatlar verdi. Ziyarette vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Köse, hayvan satıcılarına bol kazançlar diledi.

Satıcıların ve alıcıların rahat bir ortamda alışveriş yapabilmeleri adına gerekli tüm önlemleri aldıklarını kaydeden Belediye Başkanı Fuat Köse: “Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmeleri için gerekli çalışmaları yaptık. Bugünkü ziyaretimizde de vatandaşlarımızın ve satıcılarımızın memnuniyetini görünce de oldukça mutlu olduk. Belediye ekiplerimiz bayram süresince kurban satış yerinde denetim ve temizlik çalışmalarına devam edecektir.” dedi.

Belediye Başkanı Fuat Köse bir başka ziyaretini de şehir mezarlığına yaptı. Başkan Köse, arife gününde ziyaretçi akınına uğrayan şehir mezarlığını ziyaret ederek bayram öncesinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Başkan Köse ziyaretinde, mezarlık alanındaki düzenlemeleri yerinde inceledi ve vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti. Mezarlığı ziyaret eden vatandaşların duygusal anlarında onlara destek olan Başkan Köse, aynı zamanda ziyaretçilerin bayramını da kutladı.