BAŞKAN KÖSE EĞİTİM-ÖĞRETİM SEZONUNUN SONA ERMESİ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

13.06.2024
190
BAŞKAN KÖSE EĞİTİM-ÖĞRETİM SEZONUNUN SONA ERMESİ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse 2023-2024 eğitim öğretim döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Köse mesajında: “Okullarımızda bir eğitim öğretim dönemi daha sona eriyor. Bu süreçte, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine verdiğimiz önem ve destek, hepimizin ortak sorumluluğu olmuştur.” dedi.

Başkan Köse şöyle devam etti:

“Değerli öğrenciler, sizler geleceğimizin teminatısınız. Sizlerin yetişmesiyle aydınlık yarınlar mümkün olacaktır. Hepinize başarılarla dolu, güzel bir yaz tatili geçirmenizi diliyorum.

Eğitim sadece okullarda alınan derslerle sınırlı değildir. Ailelerin, öğretmenlerin ve toplumun tüm kesimlerinin katkılarıyla gerçekleşir. Bilgi ve öğrenim, geleceğimizin inşası için en kıymetli yapı taşlarıdır.

Bu dönemde, öğrencilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğretmenlerimiz, sizler eğitim camiamızın gerçek kahramanlarısınız. Özverili çalışmalarınız ve öğrencilere olan sevgi dolu yaklaşımlarınızla, çocuklarımızı geleceğe hazırlıyorsunuz, sizlere minnettarız. Aynı şekilde, onlara destek olan velilerimize ve okul personellerine de şükranlarımı sunuyorum.”