BELEDİYE ARAÇLARIN BAKIM VE ONARIMINI KENDİ ATÖLYELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİYOR

04.06.2024
126
BELEDİYE ARAÇLARIN BAKIM VE ONARIMINI KENDİ ATÖLYELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİYOR

Giresun’a hizmet yolunda kaynaklarını en iyi şekilde kullanmayı ön planda tutan Giresun Belediyesi, belediye araçlarının arıza, bakım ve onarımını kendi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü atölyelerinde gerçekleştiriyor.

Giresun Belediyesi’ne ait makine ve araçlarının periyodik bakımından arızalarına, lastik değişimine kadar tüm işlemler, tam donanımlı atölyelerde profesyonel ustalar tarafından gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalar sonucu kısa sürede onarımı tamamlanan araçlar tekrar görev alanlarında hizmete başlıyor.

7 ayrı atölyenin yer aldığı Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nde her türlü ihtiyaca tek bir noktadan cevap veriliyor.

Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gören Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, belediyenin kendi tamirhanesi sayesinde hem araçların verimli çalıştığını hem de ciddi oranda tasarruf sağlandığını dile getirdi.

Başkan Köse: “7 ayrı atölyesi bulunan Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’müzde kendi araçlarımızı kendi imkanlarımızla onararak, belediye giderlerinde önemli bir israfın önüne geçiyoruz. Tasarrufla elde ettiğimiz kaynaklar da vatandaşlarımıza daha fazla hizmet olarak geri dönüyor. Ayrıca, belediyemiz araç parkını yeni araç takviyeleriyle birlikte her geçen gün güçlendiriyoruz” şeklinde konuştu.