DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

30.05.2024
268
DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Giresun Belediyesi şehrin yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşların daha iyi bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye, şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği çalışmalarla, modern bir altyapı ve çağdaş bir yaşam standardı hedefliyor.

Bu kapsamda ekipler tarafından; Çıtlakkale Mahallesi Ak Sokak’ta yol tamiratı, Plajlar Mevkiinde otopark ve yol alanı düzenleme çalışması, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde içme suyu abone bağlantı çalışması, Hacımiktad Mahallesi Özen Sokak’ta kaldırım ve parke tamiratı, Çınarlar Mahallesi Kuyulu Sokak’ta kanalizasyon hattı çalışması, Osmaniye Mahallesi Sinema Caddesi’nde kaldırım ve parke tamiratı gerçekleştiriliyor.

Belediyenin altyapı ve üstyapı çalışmaları, şehrin geleceğine yapılan önemli yatırımlar olarak değerlendirilirken, vatandaşlar da yapılan çalışmaların şehrin yaşam kalitesini artırdığını ve memnuniyetle karşıladıklarını dile getiriyorlar.

Belediye yetkilileri, çalışmaların kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini dile getirerek, daha yaşanabilir bir Giresun için çalışıldığını kaydetti.