ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

16.10.2024
ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Giresun Belediyesi, şehir genelinde yaşanan sorunları çözmek amacıyla başlattığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekipleri, özellikle yolların yenilenmesi, kaldırımların onarılması ve yeşil alanların düzenlenmesi konusunda çalışma gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda; Hacıhüseyin Mahallesi ile Sokakbaşı Mevkiinde yol ve parke tamiratı, Hacısiyam Mahallesi Okumuşsoy Sokak’ta kaldırım ve parke tamiratı, Teyyaredüzü Mahallesi terminal kavşağında kaldırım ve parke tamiratı, Şeyhkeramettin Mahallesi Suat Akgün Sokak’ta kaldırım ve parke tamiratı, Teyyaredüzü Gençlik Merkezi çevresinde ot biçme ve temizlik çalışması, Teyyaredüzü Mahallesi’nde su şebeke çalışmaları yürütülüyor.

Çalışmaların, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmanın yanı sıra, Giresun’un genel görüntüsünü de iyileştirmeyi hedeflediği ve kısa zamanda tamamlanarak kullanıma sunulmasının hedeflendiği ifade edildi.