EURODESK TIME TO MOVE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ YAPILDI

21.10.2024
EURODESK TIME TO MOVE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ YAPILDI

Giresun Belediyesi Gençlik Açık Ofisi tarafından 18 Ekim 2024 tarihinde “Eurodesk Time To Move Farkındalık Etkinliği” kapsamında Gençler için Avrupa Fırsatları konulu seminer gerçekleştirildi.

Seminer Gençlik Açık Ofisi eğitmeni Ali Yılmaz tarafından yaklaşık 30 katılımcıya verildi. Seminer kapsamında Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı koordinasyonunda yürütülen Eurodesk, Erasmus+ Programları, Avrupa Dayanışma Programı, DiscoverEU ve SaltoYouth etkinlikleri hakkında detaylı bilgiler gençlere ve gençlik çalışanlarına interaktif bir programla sunuldu.

Diğer yandan, katılımcılara Giresun Belediyesi’nin 2013 yılından beri Eurodesk temas noktası olarak akreditasyonunu sürdürmekte olduğu ve Avrupa Fırsatları hakkında online bilgi almak isteyenlerin https://eurodesk.ua.gov.tr/ask-eurodesk internet sitesi ya da e-devlet üzerinden “Eurodesk’e Sorun” yazarak soru sorulabileceği bilgisi paylaşıldı.