29 AĞUSTOS 2024 PERŞEMBE VEFAT İLANI

29.08.2024
1.340
29 AĞUSTOS 2024 PERŞEMBE VEFAT İLANI

Merkez Kemaliye Köyü’nden Kıran Mahallesi’nden Boşnakoğullarından merhum Sadullah Kaya ve merhume Havva Kaya’nın oğlu Meliha Kaya’nın eşi AHMET KAYA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Çınarlar Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Allah rahmet eylesin…


Keşap İlçesi Altınpınar Köyü’nden merhum Mehmet ve merhume Hanım Kasap’ın oğlu Fatma Kasap’ın eşi ÖMER KASAP vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazını müteakip Uğurca Mahalle Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Allah rahmet eylesin…


Merkez Barça Köyü’nden Ustaalioğullarından merhum Ali Uslu’nun eşi FATMA USLU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Merkez Barça Köyü Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerde toprağa verilecektir.

Allah rahmet eylesin…


Çandır Köyü’nden Ömer, Yunus, Davut Karakayalı ve Meryem Şenlikoğlu’nun anneleri Giresun Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun kayınvalidesi FATMA KARAKAYALI vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ilkindi namazını müteakip Hacıhüseyin Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta toprağa verilecektir.

Allah rahmet eylesin…