TARİHİ TAŞBAŞI PARKINDA BAKIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

02.07.2024
TARİHİ TAŞBAŞI PARKINDA BAKIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Giresun Belediyesi, şehrin önemli simgelerinden biri olan tarihi Taşbaşı Parkı’nın bakım ve temizliği için kapsamlı bir çalışma başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan bakım ve temizlik çalışmalarıyla birlikte park ziyaretçilerin keyifli vakit geçirebileceği bir alan haline getiriliyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında, ağaçlar budandı ve çimler düzenli hale getirildi. Parkın genel görünümünü iyileştirmek için gerekli diğer düzenlemeler de tamamladı.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, tarihi Taşbaşı Parkı’nın şehrin önemli bir dinlenme ve buluşma noktası olduğunu belirterek, parkın daha kullanışlı ve estetik bir hale getirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Açıklamada, parkın sadece yerel halk için değil, aynı zamanda şehre gelen gurbetçiler için de çekici bir mekan olmasını sağlamak için çalışmaların sürekli olarak devam edeceğine dikkat çekildi.