KÖSE ELVAN NAZ FİDAN’IN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

02.07.2024
KÖSE ELVAN NAZ FİDAN’IN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrimizde yaşayan ve serebral palsi hastalığı bulunan 11 yaşındaki Elvan Naz Fidan’a sürpriz yaparak kendisini evinde ziyaret etti.

Başkan Köse, toplumda duyarlılık ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, Elvan Naz Fidan’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve ailenin yaşadığı zorlukları dinledi.

Belediye Başkanı Fuat Köse, bu duygusal buluşmada, çocuğa özel ilgi gösterip, yakından ilgilenirken aileye de moral desteği verdi. Köse ayrıca, küçük çocuğa akıllı saat hediye etti.

Elvan Naz Fidan’ın ailesi ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Fuat Köse’ye teşekkür ederken, en büyük hayali Başkan Köse ile tanışmak olan Elvan Naz Fidan’ın hayalleri de gerçekleşmiş oldu.