BAŞKAN KÖSE; “HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ”

30.06.2024
81
BAŞKAN KÖSE; “HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, hafta sonu çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret etti.

Giresun Belediyesi, şehrin kalbi niteliğinde bulunan Debboy mevkii Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ın sorununa neşter vurdu.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatlarıyla harekete geçen ekipler esnaf ve vatandaşların yıllardır hizmet alamadığı sokakta alt ve üstyapı çalışması başlatarak, kısa sürede sokağı vatandaşların hizmetine açtı.

Giresun Belediyesi bir yandan vatandaşların taleplerini yerine getirirken, diğer yandan da sorunların çözümü için mahalle ve sokak aralarında yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Son olarak Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ta yenileme çalışması başlattı.

Bu kapsamda ekipler ilk olarak mevcut yolun sökümünü gerçekleştirdi. Daha sonra da altyapı güçlendirilmesi yapıldı ve yeniden üstyapı çalışması gerçekleştirilerek kilit parke ile yolu kullanıma açtı.

Hafta sonu dahil çalışmalarına devam eden ekipleri yerinde ziyaret eden Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, “Kentimiz bizim gözbebeğimiz. Nerede ne problem var biliyoruz. Tek tek gidiyor, sorunların çözümü noktasında gereken hizmeti halkımıza vermeye çalışıyoruz. Kimse merak etmesin. Hep birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız.” dedi.