MİLLİ GURURUMUZ DEVA DÜBÜŞ BAŞKAN KÖSE’Yİ ZİYARET ETTİ

27.06.2024
MİLLİ GURURUMUZ DEVA DÜBÜŞ BAŞKAN KÖSE’Yİ ZİYARET ETTİ

Slovakya’da yapılan Avrupa bilek güreşi şampiyonasında şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Giresunlu sporcu Deva Dübüş Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi makamında ziyaret etti.

Şampiyonada 50 kilogramda yarışan ve sağ-sol kol Avrupa şampiyonluğuna ulaşarak büyük bir başarıya imza atan Deva Dübüş’ün ziyaretinde antrenörü Ömer Faruk Sipahi’de kendisine eşlik etti.

Belediye Başkanı Fuat Köse Deva Dübüş’ün büyük başarısından dolayı gurur duyduklarını dile getirerek: “Şehrimiz ve ülkemiz olarak kendisiyle ne kadar övünsek azdır. Yolun açık, başarıların daim olsun. Elde edeceğin yeni başarılarınla birlikte gururumuz olmaya devam edeceğine inanıyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Fuat Köse, milli sporcu Deva Dübüş ile bilek güreşine de tutunurken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Ziyaretin sonunda ise Başkan Köse, milli sporcu Dübüş’e plaket takdim etti.

Başkan Köse ayrıca, Ağustos ayında Moldova’da düzenlenecek olan Dünya bilek güreşi şampiyonasında Deva Dübüş’e başarı dileklerini iletti.