BELEDİYE KONKASÖR TESİSLERİ ÜRETİM KAPASİTESİNİ ARTIRDI

27.06.2024
143
BELEDİYE KONKASÖR TESİSLERİ ÜRETİM KAPASİTESİNİ ARTIRDI

Giresun Belediyesi konkasör tesisleri Başkan Fuat Köse’nin talimatıyla yeniden üretime geçti.

Organize Sanayi Bölgesinde kurulu bulunan ve faal olarak çalışan konkasör tesislerinde, belediyenin yaptığı hizmetlerde kullanılmak üzere parke üretiminin yanı sıra, bordür ve yağmursuyu oluğu imalatı gerçekleştiriliyor.

Tam kapasite ile çalıştırılmaya başlayan konkasör tesisinde son kalite üretilen malzemeler Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin konforunu artırma hedefiyle yapmış olduğu çalışmalarda kullanılıyor.

Tesiste, yaklaşık olarak aylık 20 bin adet bordür, 15 bin adet oluk ve 100 bin adet kilit parke üretimi gerçekleştirilirken, bu sayede belediye bütçesine mali katkı da sağlanmış oluyor.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada: “Şehrimizin altyapı ve üstyapı hizmetlerinde kullanmış olduğumuz malzemeleri belediyemizin konkasör tesislerinde kendimiz üretiyoruz. Yaptığımız bu üretimler belediyemizin özellikle gider kalemlerinde önemli katkılar sağlıyor. Konkasör tesisimizi daha da geliştirerek hem üretim kapasitesini, hem de üretim çeşitliliğini daha da artırmayı planlıyoruz.’’ şeklinde konuştu.