MİLLİ MAÇ DEV EKRANDA COŞKUYLA İZLENDİ

19.06.2024
MİLLİ MAÇ DEV EKRANDA COŞKUYLA İZLENDİ

Giresun Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın açılış maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek turnuvaya galibiyetiyle başlayan Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın maçını dev ekranda yayınladı.

Atatürk Meydanı’na kurulan dev ekran futbolseverleri bir araya getirirken, maçın sona ermesiyle stadyum atmosferinin oluştuğu meydanda galibiyetin sevinci coşkuyla yaşandı.

Giresun Belediyesi’nin kurduğu dev ekranda maçı izleyen futbolseverler ellerinde Türk bayrakları ile marşlar ve tezahüratlar eşliğinde coşkulu bir 90 dakika ve maç sonu yaşadı.

Alanı dolduran binlerce vatandaş ile birlikte maçın coşkusunu yaşayan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse: “Milli takımımızı yürekten kutluyorum. Turnuvaya galibiyetle başlamak çok iyi oldu. Bu çocuklar şampiyonaya damga vuracaktır. Bundan sonraki maçlarımızda da vatandaşlarımızı dev ekranda maç izlemeye bekliyoruz.” dedi.