BELEDİYE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

14.06.2024
171
BELEDİYE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Giresun Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan iş sağlığı ve güvenliği biriminde görevli iş güvenliği uzmanları tarafından belediye personellerine eğitim verildi.

Belediye sosyal tesislerinde ve çiçek serasında görevli personellere verilen iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ile “İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirme Yönetmeliği” çerçevesinde risk değerlendirilmesi, acil durum eylem planları, tahliye planları, ortam analiz ölçümleri, iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri konusunda bilgilendirme gerçekleştirildi.

Eğitimle birlikte personeller iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinçlenirken, katılımcılar interaktif sunumlar, canlandırmalar ve pratik uygulamalarla konuları daha iyi anlama fırsatı buldu.

Belediye yetkilileri, eğitimlerle birlikte belediye personelinin iş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığının arttığını ve işyerlerindeki risklerin azaltılmasına katkı sağlandığı belirterek: “Çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği, belediyemizin öncelikli bir önceliğidir. Bu eğitimlerle, çalışanlarımızın işyerinde daha güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak için gereken bilgi ve donanıma sahip olmalarını sağlamış olduk” şeklinde konuştu.