MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

11.06.2024
176
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Giresun Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sorumluluk sahasında bulunan mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapıyor.

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından, yakınlarını kaybedenlerin daha huzurlu bir ortamda mezar ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Ekipler, Yeni Mezarlık ve Samanlıkkıranı Mezarlığı’nın yanı sıra belediye sorumluluk sahasında yer alan Çaykara, Aydınlar, Yalı, Erikliman, Seldeğirmeni, Teyyaredüzü, Cumhuriyet, Küçükköy, Kayadibi ve Kavaklar Mahalle mezarlıklarında çalışma yapıyor.

Mezarlıklarda, temizlik ve bakım faaliyetlerine ağırlık verilip, daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuşması sağlanırken, vatandaşların bayram ziyaretlerini daha nezih bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri, mezarlıkların bayram öncesinde titizlikle hazırlandığını dile getirerek, yapılan çalışmalarla ziyarete gelen kişilere hem daha düzenli ve temiz bir ortam sunulmasının hem de onlara duygusal destek sağlanmasının amaçlandığını bildirdi.