BELEDİYEYE VERİLECEK OLAN KURBAN ETLERİNDEN PİŞİRİLECEK YEMEKLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILACAK

11.06.2024
204
BELEDİYEYE VERİLECEK OLAN KURBAN ETLERİNDEN PİŞİRİLECEK YEMEKLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILACAK

Giresun Belediyesi kurbanlarını kestiren vatandaşların etlerini belediyeye vermeleri halinde bu etlerden pişirilecek olan yemeklerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını duyurdu.

Belediyenin bu talebine sıcak bakan vatandaşların 05304877028 nolu destek hattını arayarak talebini iletebileceği bildirildi.

Belediye aşevinde pişirilecek olan yemekler belediyede kayıtlı olan ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine ulaştırılacak olup bu hizmet bayram süresince devam edecek.

Toplanacak olan etler, belediye ekipleri tarafından hijyenik koşullarda işlenecek ve pişirilecek. Ardından, belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olan yemekler, vatandaşların sofrasını şenlendirecek.

Bu adım aynı zamanda, belediyenin sosyal sorumluluk anlayışını yansıtırken, toplum içinde dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlenmesine de katkı sağlayacak.

KÖSE: “İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma duygularının pekiştiği bir zaman olduğuna dikkat çekerek, bu süreçte ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başkan Köse: “Toplumun her kesimine eşit hizmet etmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak belediyemizin öncelikli görevlerinden biridir. Bu kapsamda, vatandaşlarımızın belediyemize ulaştıracağı kurban etlerinden pişirilecek olan etleri toplumumuzun ihtiyaç sahiplerine dağıtarak, bayram sevincini onlarla paylaşmak istiyoruz.” dedi.