BELEDİYE MEZBAHANESİNDE ÜCRETSİZ KURBAN KESİMİ YAPILACAK

11.06.2024
203
BELEDİYE MEZBAHANESİNDE ÜCRETSİZ KURBAN KESİMİ YAPILACAK

Giresun Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini kolaylaştırıyor.

Bu kapsamda, kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlara destek olmak için belediye mezbahanesinde ücretsiz kesim hizmeti verilecek.

Belediye mezbahanesindeki kesimler hijyen kurallarına ve dini şartlara tamamen uygun şekilde gerçekleştirilecek olup, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca kesimler devam edecek.

Kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşların belediye mezbahanesinde ücretsiz kesim hizmetinden yararlanmak için, randevu sistemi uygulanmayacak ve sıra usulüyle kesimler yapılacak.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada, belediye mezbahanesinin Kurban Bayramı öncesinde tam donanımlı bir şekilde hazırlandığını ve kesim işlemlerine başlamak için tüm önlemlerin alındığını belirterek: “Vatandaşlarımızın ibadetlerini en rahat ve güvenilir şekilde gerçekleştirebilmeleri için belediye mezbahanesinde kurbanlarını kestirebilirler. Ücretsiz ve hijyenik bir ortamda vatandaşlarımızın kurbanları kesilerek kendilerine teslim edilecektir. Şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.