KURBANLIK SATIŞ ALANI HAZIR HALE GETİRİLDİ

10.06.2024
182
KURBANLIK SATIŞ ALANI HAZIR HALE GETİRİLDİ

Giresun Belediyesi, yaklaşan bayram öncesi kurbanlık hayvan satış alanını hazır hale getirdi.

Belediye ekipleri, Aksu mevkiinde bulunan hayvan satış alanında kurulum, temizlik ve düzenleme çalışmalarını tamamlayarak alıcı ve satıcıların hizmetine sundu.

Kurban alım-satımının yoğun olarak gerçekleştiği alanda yapılan düzenlemeler, bayram öncesi ve bayram süresince vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlayacak.

Belediyenin yaptığı çalışmayla birlikte, kurbanlık hayvan satış alanında su, elektrik, tuvalet, zabıta noktası, veteriner hekim ve tartı yeri hizmetleri veriliyor.

Diğer yandan, bu dönem Batlama mevkiinde de kurbanlık hayvan satış alanı hizmete girdi. Belediye tarafından Batlama yolu girişinde kurulan ve eksiklikleri tamamlanan pazarda da kurbanlık hayvan alım satımı yapılıyor.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı açıklamada: “Kurbanlık hayvan satış alanı vatandaşlarımızın rahatlıkla kurbanlarını alıp satabilecekleri önemli bir nokta. Bu nedenle, satış alanının temiz ve düzenli olması bizim için büyük önem taşıyor. Ekiplerimiz, titizlikle çalışarak hemşehrilerimizin bayram alışverişlerini sorunsuz bir şekilde yapmasını sağlayacak. Kurban satış yerinde gerçekleştirdiğimiz düzenleme ve temizlik çalışmalarıyla vatandaşlarımızın sağlığını da ön planda tutuyoruz. Temiz ve hijyenik bir ortamda kurban alım-satımı yapılması için çalışıyoruz. Tüm hayvan sahiplerine de bol kazançlar diliyorum” dedi.