GÜVENLİ ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİ İÇİN ÇALIŞILIYOR

07.06.2024
150
GÜVENLİ ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİ İÇİN ÇALIŞILIYOR

Giresun Belediyesi, vatandaşların talebi doğrultusunda yaya geçitleri ve kasis çizgilerinde yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

Belediye Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yaya çizgileri daha belirgin bir hale getirilirken, aynı zamanda işlevini yitirmiş olan dubalar da yenilenerek, engelli park alanları oluşturuldu.

Trafik güvenliğini artırmak ve şehir estetiğini iyileştirmek amacıyla yapılan çalışmalar sayesinde araç sürücüleri için daha belirgin bir yol işareti sağlanırken, yaya geçitleri sayesinde vatandaşların güvenliği de artırılmış oldu.

Belediye yetkilileri, yıpranan ve deforme olan yol çizgilerinin trafik güvenliğini olumsuz etkilediğine dikkat çekerek, düzenli olarak bakım ve yenileme çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

Yetkililer, yenileme çalışmaları kapsamında özellikle kavşaklar, dolmuş durakları, okul önleri ve yoğun trafik alanlarındaki çizgilerin öncelikli olarak yenilendiğinin altını çizdi.

Vatandaşlar ise taleplerinin hızlı bir şekilde gerçekleştiğini dile getirerek, Belediye Başkanı Fuat Köse’ye teşekkür etti.