GAZİLER MAHALLESİ’NDE 400 METRELİK KANALİZASYON HATTI ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

07.06.2024
GAZİLER MAHALLESİ’NDE 400 METRELİK KANALİZASYON HATTI ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Giresun Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli bir adım daha attı.

Bu kapsamda, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından planlanan yeni bir projeyle Gaziler Mahallesi Mehmet Işık Caddesi’nde 400 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı çalışması yapılıyor.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, bölgede altyapı sorunlarıyla ilgili yaşanan sıkıntıların azaltılması hedeflenirken, çalışmanın trafik akışını etkilemeyecek şekilde planlandığı bildirildi.

Bu projeyle birlikte bölgenin kanalizasyon altyapısı daha da güçlenecek olup, mevcut sistemde yaşanan sorunların giderilmesi ve gelecekteki ihtiyaçlara cevap verecek şekilde yapılması planlanıyor.

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü yetkilileri, çalışmanın kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini dile getirerek, ihtiyaçlar dahilinde kanalizasyon hattı çalışmalarının şehrin tüm bölgelerinde devam edeceğini bildirdi.