BAŞKAN KÖSE: “YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

04.06.2024
BAŞKAN KÖSE: “YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Köse yayınladığı mesajında çevre bilincinin ve doğal kaynakların korunmasının önemini vurgulayarak, vatandaşları çevreye karşı duyarlı olmaya davet etti.

Köse, mesajında şunları kaydetti:

“Doğa bize yaşam kaynağımızı, nefes aldığımız havayı, içtiğimiz suyu ve beslendiğimiz gıdaları sağlar. Ancak, bu kaynaklar sınırsız değildir. Sorumluluk sahibi bir toplum olarak, doğal kaynaklarımızı korumak ve gelecek nesillere bırakmak için çaba göstermeliyiz.

Giresun Belediyesi olarak, çevre dostu uygulamaları teşvik etmek ve sürdürülebilirlik bilincini artırmak için çalışıyoruz. Geri dönüşüm, atık yönetimi, yeşil alanların korunması ve enerji verimliliği gibi alanlarda projeler geliştiriyoruz.

Ancak, çevre sorunlarıyla mücadelede birey olarak da sorumluluklarımız var. Sizlerin de desteğiyle, çevre kirliliğini azaltabilir, doğal yaşamı koruyabilir ve temiz bir çevre yaratabiliriz.

Bu özel günde, herkesi hep birlikte daha yeşil ve temiz bir Giresun için gayret göstermeye davet ediyor, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum.”