ÇOCUK AKADEMİSİ’NİN YIL SONU GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

03.06.2024
105
ÇOCUK AKADEMİSİ’NİN YIL SONU GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Giresun Belediyesi Çocuk Akademisi, muhteşem bir yıl sonu gösterisi ile seyircileri adeta büyüledi.

Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, çocukların sahne yeteneklerini sergiledikleri eğlenceli bir gösteriye dönüştü.

Giresun Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı’nın da izlediği etkinlikte sahneye çıkan minik yetenekler, dans, drama ve müzik gibi çeşitli performanslarını sergilerken üstün performanslar keyifle izlendi. Renkli kostümleri ve enerjik performanslarla sahne adeta bir şölen alanına dönüştü. Çocukların yeteneklerini sergilediği etkinlik, velilerin ve izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

Aileler çocuklarının gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ve ekibine teşekkür ettiler.

Çocuk Akademisi’nin bu etkinliği, çocukların sanata ve bilime olan ilgisini artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Çocuk Akademisi yetkilileri ise, çocukların yeteneklerini keşfetmeye ve desteklemeye devam edeceklerini belirterek, bu tür etkinliklerin çocukların kendilerini ifade etme ve özgüvenlerini geliştirme süreçlerinde önemli bir rol oynadığını bildirdi.