BAŞKAN KÖSE SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE!

03.06.2024
160
BAŞKAN KÖSE SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE!

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, sosyal medya mecralarını etkin bir şekilde kullanarak İl Belediye Başkanları arasında ilk 3’e girmeyi başardı.

Bir araştırma şirketinin yaptığı çalışma sonuçlarına göre, Türkiye genelinde İl Belediye Başkanları ve İl Belediyeleri arasında Başkan Köse öne çıktı.

Sosyal medyanın yönetimini başarılı bir şekilde yapan Başkan Köse, İl Belediye Başkanları Instagram Analiz Raporu’nda birinciliği alırken, İl Belediye Başkanları Sosyal Medya Analiz Raporu’nda ise ikinci oldu.

Bu başarıyı yakalayan Giresun Belediyesi Basın İletişim Bürosu, sürekli ve etkili bir iletişim stratejisi yürütürken, hızlı ve zamana uygun iletişim yollarını en verimli şekilde kullanarak kamuoyuyla sürekli iletişim halinde oluyor.

Basın İletişim Bürosu, haber üretme, sosyal medya paylaşımları ve tasarım çalışmaları ile kamuoyunu bilgilendirme görevini her geçen gün zenginleştirerek daha üretken bir hale getiriyor.

Öte yandan Giresun Belediyesi ise İl Belediyeleri Takipçi Değişim Formunda ikinci, İl Belediyeleri Sosyal Medya Analiz Raporu’nda da dördüncü oldu.