HALK AKADEMİSİ FAALİYETLERİNİ GENİŞLETİYOR

31.05.2024
218
HALK AKADEMİSİ FAALİYETLERİNİ GENİŞLETİYOR

Giresun Belediyesi, kültür ve sanatı şehir sakinlerine daha erişilebilir kılmak amacıyla “Halk Akademisi” faaliyetlerini artırarak sürdürüyor.

Yapılan etkinliklerle birlikte halkın ilgisini çekmeye ve katılımını teşvik etmeye devam edilirken, atölye çalışmaları, söyleşiler ve kültürel etkinlikler gibi zengin bir çalışma programı yürütülüyor.

Halk Akademi’sinde, farklı konularda uzmanlaşmak isteyenler için sunulan çeşitli kurslara da sanatseverler ilgi gösteriyor.

Bu kapsamda, önceki akşam düzenlenen ve Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Gökçe Aytulu’nun katıldığı söyleşi katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Ayrıca, Halk Akademisi’nin etkinliğine katılarak tamamlayan 22 kursiyerler için de sertifika töreni düzenlendi. 8 ay boyunca 16 ders için 32 saat katılım sağlayan kursiyerler hak etmiş oldukları sertifikaları almaktan mutluluk duydular.

Söz konusu etkinliğe katılan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise, Halk Akademisi’nin faaliyetlerinin şehrin kültürel ve sosyal hayatına renk katarak, vatandaşların katılımıyla büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini bildirdi. Başkan Köse, vatandaşları Halk Akademisi’nin faaliyetlerine katılmaya da davet etti.

Diğer yandan etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu ve Halk Akademisi Atölye Hocaları da katıldı.