BAŞKAN KÖSE MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

29.05.2024
151
BAŞKAN KÖSE MANSUR YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. Köse’nin ziyareti, iki belediyenin iş birliği ve deneyim paylaşımı konularında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleşti.

Başkan Köse, ziyaret sırasında Yavaş’a Giresun’daki son gelişmeler hakkında bilgi verirken, gelecek projeler ve belediyecilik alanında iş birliği imkanları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İki belediye başkanının gerçekleştirdiği bu ziyaret, şehirlerarası ilişkilerin güçlenmesine ve daha etkin hizmet verilmesine de katkı sağlıyor.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, samimi ve sıcak karşılaması için Mansur Yavaş’a teşekkür ederek: “Ülkemizin en başarılı belediye başkanları arasında kendisini kabul ettiren başkanımızın tecrübelerinden ve fikirlerinden her zaman faydalanacağız. Kapısını sürekli çalacağız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, her zaman Giresun Belediyesi’nin yanında olduklarını ve desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek: “Giresun’a ve Fuat Köse’ye karşı özel bir ilgimiz var. Nazik ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duydum” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başkan Fuat Köse’ye Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara’da eşlik ederken, Başkan Köse Mansur Yavaş’a Giresun’u simgeleyen hediyeler takdim etti.

Bilindiği üzere Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, geçtiğimiz hafta içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da ziyaret ederek verimli bir görüşme gerçekleştirmişti.

Köse’nin Türkiye’nin en büyük iki belediyesine gerçekleştirdiği ziyaretler Giresun halkı tarafından da desteklenerek yakından takip ediliyor.