AVRUPA ŞAMPİYONU YÜZÜCÜ YARAMAN ONURE EDİLDİ

29.05.2024
194
AVRUPA ŞAMPİYONU YÜZÜCÜ YARAMAN ONURE EDİLDİ

Giresun Belediyesi “Halk Akademisi” faaliyetlerini genişletiyor.

Bu kapsamda, Belediye Başkanı Fuat Köse’nin talimatıyla birlikte, gururumuz Milli Yüzücü Turgut Aslan Yaraman, Yüzme Federasyonu Para Yüzme Branşı Milli Takım Antrenörü Ali Şahin ve Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu Giresun İl Temsilcisi Heves Bozbağ’ın katılımıyla söyleşi programı düzenlendi.

Söyleşiye, Giresun Belediye Başkan Vekili Taner Yazıcı ile Belediye Başkan Yardımcıları Fazıl Hıdımoğlu, Özer Pazarlı ve davetliler katıldı.

Gururumuz olan milli sporcu Yaraman elde ettiği üstün başarıları kendi ağzından anlatırken, antrenörü Ali Şahin’de öğrencisinden övgüyle bahsetti. Ayrıca, sporcu Yaraman’ın TRT’de yayınlanan belgeseli de katılımcılara izlettirildi.

Başarılarıyla göğsümüzü kabartan Turgut Aslan Yaraman, Giresun’un ve Türkiye’nin ismini dünyaya duyurmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Diğer yandan, daha önce Düşünce Okulu olarak faaliyet gösteren merkezin, bundan sonra “Halk Akademisi” adı altında faaliyetlerine devam edeceği bildirildi.