BELEDİYE EKİPLERİ ŞEHRİN HER BÖLGESİNDE

15.05.2024
BELEDİYE EKİPLERİ ŞEHRİN HER BÖLGESİNDE

Giresun Belediyesi ekipleri, şehrin her köşesinde altyapı ve üstyapıyı güçlendirmek için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Şehrin her mahallesinde eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve şehri daha modern bir görünüme kavuşturmayı hedefliyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından; Hacısiyam Mahallesi sahil yürüyüş yolunda kaldırım tamiratı, Aksu Mahallesi Aksu Caddesi’nde kaldırım yenileme, Hacısiyam Mahallesi Öz Sokak’ta kaldırım tamiratı, Gemilerçekeği Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde kaldırım tamiratı ve Botanik Park’ta granit taşı tamiratı yapılıyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise; Teyyaredüzü Mahallesi Samanyolu Caddesi’nde içme suyu şebeke tamiratı ve Aksu Mahallesi Pazar Caddesi’nde kanalizasyon tamiratı gerçekleştiriliyor.

Belediye yetkilileri, oluşturulan planlama dahilinde çalışmaların devam ettiğini ve aciliyeti bulunan yerlerin ön planda tutulduğunu bildirdi.