GİRESUN BELEDİYESİ DEPREMZEDELERİ MİSAFİR ETTİ

13.05.2024
GİRESUN BELEDİYESİ DEPREMZEDELERİ MİSAFİR ETTİ

Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 55 bine yakın kişinin hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Osmaniyeli depremzedeler Giresun’a uğradı.

Çıktıkları Karadeniz turu kapsamında şehrimize de gelen Osmaniyeli depremzedeleri Giresun Belediyesi misafir etti. Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Özkaya tarafından karşılanan depremzedelere yakın ilgi gösterildi.

Osmaniye ilinden gelen 50 kişilik kafile, Giresun Belediyesi’nin imkanları ile şehrimizde misafir edildi. Giresun’a gelen depremzede kafilesi şehrimizden mutlu bir şekilde ayrıldı.

Asrın depreminin yaşandığı süreçte gerek kurtarma çalışmaları gerekse şehrimizdeki konaklama ihtiyaçlarında başarılı bir çalışma yürüten Giresun’u her zaman değerli gördüklerini ifade eden depremzedeler, kendilerine gösterilen misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı Giresun Belediyesi’ne teşekkür etti. Depremzedeler Giresun’u çok sevdiklerini ve her fırsatta ziyaret etmek istediklerini de dile getirdi.