FESTİVAL SAHASINDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

13.05.2024
30
FESTİVAL SAHASINDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

19-23 Mayıs tarihleri arasında bu yıl 47.si kutlanacak olan Uluslararası Giresun Aksu Festivali için festival sahasında bakım onarım çalışması yürütülüyor.

Aksu’da bulunan festival sahası belediye ekipleri tarafından yapılan yoğun çalışmayla birlikte her yönüyle festivale hazır hale getiriliyor.

20 Mayıs günü Giresun’dan ve komşu illerden binlerce kişinin ziyaret etmesinin beklendiği festivalin yapılacağı alanda, zemin iyileştirmenin yanı sıra çevre düzenleme, temizlik, boyama ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Giresun’un en eski ve en gözde kültürel etkinliği için özenle hazırlanan festival alanı etkinliklerin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için düzenleniyor.

Festivalin yapılmasına sayılı günler kala daha rahat bir ortamda programların izlenmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmaların, festival gününe kadar tespit edilebilecek eksikliklere göre devam edeceği bildirildi.

Diğer yandan, Giresun’un özü olan Aksu Festivali’nin coşkulu ve geçmişine yakışır şekilde kutlanması için genel hazırlıklar da devam ederken, Belediye Başkanı Fuat Köse festival ile ilgili olarak 14 Mayıs Salı günü saat 11.00’de basın toplantısı düzenleyecek.