BAŞKAN KÖSE TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

13.05.2024
23
BAŞKAN KÖSE TEMİZLİK İŞLERİ PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, vatandaşların daha temiz bir Giresun’da yaşaması adına gece gündüz sahada olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personel ile bir araya geldi.

Şehrin temizlik hizmetlerini daha etkin bir şekilde sunmak ve personel ile daha yakın bir iletişim kurmak amacıyla düzenlenen toplantıda, yapılan çalışmalar değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu.

Belediye Nikah Salonu’nda yapılan toplantıda, temizlik hizmetlerinin kalitesini artırmak ve şehirde daha temiz bir çevre oluşturmak istediklerini aktaran Belediye Başkanı Fuat Köse personellerin katkılarını ve çabalarının takdire şayan olduğunu söyledi.

Başkan Köse: “Başkanınız olarak her zaman sizlerin destekçisiyim. Gece gündüz demeden şehrimizin her köşesinde özveriyle çalışıyoruz. Yaptığınız işin ne kadar kıymetli ve onurlu olduğunu sohbetlerimde herkese söylüyorum. Güzel şehrimizin temizliği ve düzeni için çok önemli bir görev yürütüyorsunuz. Hep beraber şehrimizi daha yaşanabilir ve pırıl pırıl bir hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Hıdımoğlu, Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara ve Belediye Temizlik İşleri Müdürü İsmail Demir’de katıldı.