KONSERLER MÜZİK SEVERLERİ COŞTURDU

20.05.2024
KONSERLER MÜZİK SEVERLERİ COŞTURDU

Müzik tutkunlarının heyecanla beklediği Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamındaki konserler başlarken, ilk gün katılımcılar unutulmaz bir geceye tanıklık etti.

Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamında düzenlenen konser programının ilk gününde DJ Erkan Kara, MC Murat Küçüker ve Gafband Konseri sahne performanslarıyla izleyenleri büyüledi.

Atatürk Meydanı’ndaki konserlerde gençler doyasıya eğlenirken, konserler baştan sona coşku dolu bir atmosferde geçti ve insanların ruhuna dokundu.

Konser sonunda seyirciler sanatçılara teşekkür ederken, sanatçılar ise sevgi dolu alkışlar arasında sahneden ayrıldı.

Günün anısına Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Özince  sanatçılara çiçek takdim etti.

Diğer yandan, program kapsamında ünlü sanatçı Haluk Levent 20 Mayıs Pazartesi günü Atatürk Meydanı’nda saat 20.30’da hayranlarıyla buluşacak. Renkli atmosferi, muhteşem sahne performansı  ve unutulmaz anlarıyla müzik tutkunları konserin keyfini çıkarmayı bekliyor.