BAŞKAN KÖSE SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

14.05.2024
17
BAŞKAN KÖSE SAHA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kentin gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılması için sürdürülen altyapı, üstyapı, çevre düzenlemesi çalışmalarını sahada bizzat inceledi.

Vatandaşların günlük yaşamlarını etkileyen çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Fuat Köse, çalışmalar hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgi alırken, görevi başında bulunan emekçilere de kolaylıklar diledi.

Saha ziyaretleri sırasında, vatandaşlarla da selamlaşıp sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Köse, vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini de kırmadı.

Başkan Köse, halkın beklentilerini karşılamak için gereken adımları atmaya kararlı olduklarını vurgulayarak, Giresun’un her köşesinde devam eden projelerin ve saha çalışmalarının şehrin geleceği için hayati öneme sahip olduğuna dikkat çekti.

Vatandaşların memnuniyetini ve şehrin kalkınmasını sağlamak adına çalışmaların aralıksız devam edeceğini dile getiren Başkan Fuat Köse, Giresun’un daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.