12 GÜN BOYUNCA KEYİFLE İZLENEN TİYATRO FESTİVALİ SONA ERDİ

13.05.2024
19
12 GÜN BOYUNCA KEYİFLE İZLENEN TİYATRO FESTİVALİ SONA ERDİ

Giresun’da, her yıl olduğu gibi bu yıl da tiyatro tutkunlarını bir araya getiren Tiyatro Festivali dopdolu bir program ve etkileyici performanslarla beğeni topladı.

Vahit Sütlaş Sahnesi’nde 12 gün devam eden 27. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Festivali süresince sahnelenen oyunlar, büyük beğeni toplayarak tiyatroseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Sanatseverlerin yoğun ilgisini çeken festival, birbirinden renkli ve etkileyici sahne performanslarına ev sahipliği yaptı.

Festival boyunca sahne alan yerel ve ulusal tiyatro topluluklarının sergilediği oyunların tümü kapalı gişe oynandı.

27 . Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Festivalinde; Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sivas Devlet Tiyatrosu, Oksijen Tiyatrosu, Fındıklı Belediyesi Kadın Tiyatrosu, Akçaabat Belediyesi Tiyatrosu, Eskişehir Suigeneris Tiyatrosu, Kosova City Theatre Of Suheraka, Ordu Büyükşehir Belediye Karadeniz Tiyatrosu, Amasya İris Tiyatrosu ve Bulancak Replik Tiyatro ekipleri sahne aldı.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça oyunları izlemeye çalışan ve son akşam sahne alan Bulancak Replik Tiyatrosunun oyununu izleyen Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse: ”Giresun bir kültür sanat şehridir. Tüm misafir tiyatro ekiplerimize ve 12 gün boyunca salonumuzu doldurarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli halkımıza çok teşekkür ediyorum. Böylesi festivaller şehrimize çok yakışıyor, daha da yakışacak.’’ dedi.