BAŞKAN KÖSE 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

20.05.2024
46
BAŞKAN KÖSE 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı.

Başkan Fuat Köse, Giresun Valiliği önündeki çelenk sunma törenine ve ardından Giresun Valiliği önünde düzenlenen programa katıldı. Burada; günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi gösterisi, günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler, Gençlik Merkezi müzik dinletisi, Gençlik Haftası ödül töreni ve gençlik adına konuşmalar yapılırken, program GSİM sporcularının gösterisi ile tamamlandı.

Köse, daha sonra valilik önünden başlayıp, Atatürk Bulvarı ve Fatih Caddesi’ni takiben Atatürk Meydanı’nda sona eren Gençlik Yürüyüşünde il protokolü ile birlikte yürüdü.

Başkan Köse, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek: “Bu önemli gün, gençlerimize ve geleceğimize duyduğumuz güvenin bir ifadesidir. Bağımsızlığımızın ve milli irademizin sembolü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gururla kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.“ dedi.