PARK VE YEŞİL ALANLARDA YAZ TEMİZLİĞİ

Yaz mevsiminin gelmesi ile şehir genelinde bulunan tüm park ve yeşil alanlarda detaylı temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları yürütülüyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımızın ve özellikle de çocuklarımızın bolca zaman geçirdiği alanlar olan parklar ve yeşil alanların detaylı temizliğini ve çevre düzenlemesini yaparak daha rahat, temiz ve ferah ortamlar yaratmak için çalışmalarına devam ediyor.

Belirli program dâhilinde çalışmalarını sürdüren ekipler çocuk oyun parkları ve yeşil alanlarda ot biçme, çöp topla, sulama ve benzer çevre düzenleme çalışmalarına ağırlık verdi. Sıralı çalışmalar aralıksız yapılmaya devam ederken, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için belediye ekipleri gece ve gündüz çalışmalarını sürdürecek.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Aksu Mahallesi Hayrettin Erkmen Parkı ve Güre Mahallesi Can Yücel Parkında çalışmalarını sürdürüyor.

IMG_4095 IMG_4097 IMG_4098 IMG_4102 IMG_4199 IMG_4209 IMG_4217

11 Haziran 2019