DIŞ PAYDAŞ ANKETİ TALEPLERE CEVAP VERECEK

Giresun Belediyesi tarafından Giresun’da 2020 ve 2024 yılları arasında gerçekleştirilmesi düşünülen belediye çalışmaları anket üzerinden halka soruluyor.

Strateji biriminin hazırladığı ankete tüm vatandaşlar belediye sitesi üzerinde girip cevap verebiliyor. Bu anket sayesinde vatandaşların görüşleri esas alınarak belediyenin geleceğe ilişkin misyon ve vizyonlarını, orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel değerleri ve politikalarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için, izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımını içeren bir stratejik plan hazırlanacak.

Bu anket sayesinde öncelikli yapılması gerekenler belirlenip, vatandaşların duygu ve düşünceleri esas alınarak o konularda çalışmalar yoğunlaştırılacak. Dış Paydaş Anketi 21 Haziran 2019 Cuma gününe kadar belediye sitesinde erişime açık olacak.

23 Mayıs 2019