BÖLGENİN İÇME SUYU İHTİYACINI GİDERECEK YENİ HAT ÇALIŞMASI

Giresun Belediyesi şehir genelinde içme suyu hatlarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında vatandaşların içme suyu ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılayabilme adına hazırlamış oldukları çalışma programı dâhilinde farklı cadde ve sokaklarda altyapı ile ilgili çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Teyyaredüzü Mahallesi Alınca Sokak üzerinde ekipler tarafından yeni içme suyu hattı yapımına başlanıldı. Bölgede meydana gelen yeni yapılaşmalar nedeniyle yeni içme suyu hatlarına ihtiyaç duyulmuş ve bu eksikliklerinde bir an önce giderilerek çözüme kavuşması için çalışmalara başlanıldı. Bu kapsamda bölgede 110’luk borular ile yaklaşık 600 metre yeni hat çalışması yapılıyor. Ana hattın yapım işinin tamamlanmasının ardından bölgede su abone bağlantıları yapılacak. Böylelikle bölgenin içme suyu ihtiyacı da karşılanmış olacak.

Müdürlük bünyesine bağlı diğer bir ekipte Aydınlar Mahallesi 77.Nolu Sokak üzerinde başlatmış olduğu içme suyu hat çalışmalarına da devam ediyor.

18 Kasım 2019