BELEDİYE MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

Giresun Belediyesi Meclisi Aralık ayı ikinci toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis salonunda Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu başkanlığında yapılan toplantıda İmar Komisyonu, Trafik Komisyonu ve Cadde Sokak İsmi Komisyonu tarafından gündeme dair gelen maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Yapılan toplantı sonrası Başkan Şenlikoğlu şimdiden tüm meclis üyelerinin yeni yılını kutladığını söyleyerek şunları belirtti; “2019 yılının son meclis toplantısını siz değerli arkadaşlarımız ile yaptık. Bir dönemi bitirmiş olduk. Meclisimize vermiş olduğunuz emekleriniz ve katkılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 2020 yılı bizlere, şehrimize ve ülkemize güzellikler getirsin. Yeni yılda da şehrimize güzel hizmetlere imza atacağız. Farklı görüşlerimiz ve düşünce ayrılığımız olsa bile hepimizin hedefi Giresun. Yeni yıl bizim için yeni icraatlar demek olacak. Yapacağımız yeni hizmetler için hepinizin desteğini bekliyor, yeni yılınızı kutluyorum.”

Geçtiğimiz hafta 5 Aralık Mühendisler ve Kadın Hakları Günü olması nedeniyle toplantı sonrası kutlama pastası kesildi. Pasta, mühendisler ve kadın meclis üyeleri tarafından kesildi.

Başkan Şenlikoğlu bu vesileyle tekrardan belediye meclisinde bulunan kadınların kadın hakları gününü ve mühendislerin gününü kutladı.

Belediye Meclisi 2020 yılının ilk meclis toplantısını 7 Ocak Salı günü saat 14.00’da yapılmasına karar verdi.

BLD_2325 BLD_2342 BLD_2348 BLD_2358 BLD_2378

10 Aralık 2019