BELEDİYE KONSERVATUARI 25. YILINI KUTLUYOR

Giresun Belediye Konservatuvarı 25. Kuruluş yılını muhteşem etkinliklerle kutluyor.

Belediye Konservatuvarının 25. Kuruluş yılı nedeniyle 29 Mart Cuma akşamı Atatürk Meydanı’nda Konservatuvar öğretim görevlilerinden Yahya Altun, saat 18.00’de hayranlarıyla buluşacak. Solist Yahya Altun konserinin ardından saat 19.00’da ünlü AYNA Grubu sahne alacak. Grubun solisti Erhan Güleryüz Giresunlu hayranlarıyla buluşacak.

30 Mart saat 14.00- 17.00 arasında Belediye Konservatuvarı Pop Müziği Topluluğu ve solistler sahne alacak.

Yetkililer, Belediye Konservatuvarının 1994 yılında müzik bölümleri ile faaliyete geçtiğini ifade ettiler. Binlerce yeteneğin ortaya çıkmasını sağlayan Belediye Konservatuvarı bünyesinde halen 37 öğretim görevlisi ders verirken, dramadan, halk oyunlarına, koro çalışmalarından, müzik eğitimine kadar 1500 öğrenci eğitim görüyor. Yetkililer,  Belediye Konservatuvarı öğretim görevlilerinin talep eden okullarda drama eğitimi verdiklerini ve öğrenci sayısının 3 bini aştığını kaydettiler.

YAHYA ALTUNERHAN GÜLERYÜZ

14 Mart 2019