BAŞKAN KERİM AKSU, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Yaz mevsimini en iyi şekilde değerlendiren ve asfalt çalışmalarına ağırlık veren Giresun Belediyesi farklı mahalle, cadde ve sokaklarda yoğun bir çalışma yürütüyor.

Ana yollar, ara sokaklar ve bağlantı yolları gibi birçok farklı noktalarda asfalt çalışmalarını sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Gemilerçekeği

Mahallesi’nde Funda Sokak ve İlknur Sokak’ta ki asfalt çalışmalarını tamamladı. Ardından Nizamiye Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Çalışmalar kapsamında bölgede bulunan Mumcular Sokak ve Yazar Sokak’ta bozuk olan yolları yapılıyor.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Aksu, “Belediye çalışmalarımız farklı alanlarda devam ediyor. Ekiplerimiz belirli program dâhilinde çalışmalarını şehir genelinde sürdürüyor. Elimizde olan imkânları en iyi şekilde değerlendirerek halkımıza hizmet götürmeye çalışıyoruz. Yaz mevsiminin artık sonuna yaklaşıyoruz. Havalar soğumaya başlamadan ihtiyaç olan bölgelerin sıcak asfaltını döküp, yenilenen hali ile yolları halkımızın hizmetine açıyoruz. Giresun Belediyesi her zaman halkın yanında olmuş ve halkı ile el ele çalışmaya devam etmiş ve edecektir. Vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

1 BLD_7875 BLD_7881 BLD_7891 BLD_7901 BLD_8074 BLD_8077 BLD_8087 BLD_8100

06 Eylül 2018